Årets familieterapeut 2021

Vigdis Wie Torsteinsson

Bilde malt av Anne Gaupen Berg

NFFTs første tildeling av prisen for Årets familieterapeut gikk til psykologspesialist Vigdis Wie Torsteinsson. 

Prisen ble utdelt under middagen på NFFTs Årskonferanse på Vettre 04.03.22. Dessverre var Vigdis forhindret fra å møte, men prisen - et diplom og et bilde av kunstneren Anne Gaupen Berg ble overrakt til henne via hennes kollegaer i Vestfold BUPA

Torsteinsson er spesialist i klinisk psykologi og filosof. Gjennom flere år har Torsteinsson bidratt til familieterapien.  Som redaktør, veileder og foreleser har hun nådd ut til mange fagpersoner i dette feltet. Hun har bidratt med både bøker og artikler om familieterapi, utviklingspsykologi og vitenskapsteori. Spesielt kjent er Vigdis for sitt arbeid med spiseforstyrrelser der hun har hatt en viktig stemme.

Fra Norsk forening for familieterapi, styret og medlemmene våre, ønsker vi å gratulere Vigdis med denne prisen «Årets familieterapeut 2021» og takke deg for alt det viktige arbeidet du har bidratt med over tid.

Metaforum-redaksjonen kan også meddele at Vigdis har takket ja til stille på et intervju. Så følg med videre i Metaforum!

 

Maleriet til Årets familieterapeut er malt av kunstner Anne Gaupen Berg.

Berg ønsket at NFFT ga en gave til Leger uten Grenser til støtte i arbeidet for krigsrammede i Ukraina istedenfor honorar til henne. Styret har besluttet at NFFT gir kr. 5.000,- til Leger uten grenser. Pengene er overført og Leger uten grenser takker for gaven