Systemisk kafe onsdag 16.11.16

Velkommen til Systemisk kafe onsdag 16.11.16.

Dimitrij Kielland Samoilow intervjues av Yvonne Severinsen

Sted:  Litteraturhuset i Oslo i Amalie Skram salen.

Tidspunkt: Kl.19.00. Dørene åpnes kl.18.30

Pris: kr. 100,- for medlemmer av NFFT, kr. 130,- for ikke-medlemmer. Betaling kontant eller med VIPPS

Servering: Kan kjøpes i Kafe Oslo i 1.etg på Litteraturhuset

 

Dimitrij Kielland Samoilow er født og oppvokst i Tyskland, men har bodd i Norge siden 1993. Han er utdannet psykolog fra NTNU og er psykologspesialist med fordypning i voksenpsykologi og familiepsykologi. Han er også en av de første utdannede veiledere i EFT (emosjonsfokusert terapi) i Norge og utdanner seg nå til trainer i metoden. Han sitter i styret for EFT-parterapi Norge som i samarbeid med ICEEFT (International Centre for Excellency in Emotionally Focused Therapy) tilbyr utdanning i EFT i Norge.

Dimitrij har skrevet boken Tryggere barndom sammen med Jon Middelborg etter å ha gjennomført et metodeutviklingsprosjekt i familievernet.

Boken gir et behandlingsperspektiv på arbeid med vold i familier og et perspektiv på hvordan barn rammes av å vokse opp i familier med vold.

 

Han har videre skrevet boken Kunsten og elske- ni nøkler til det gode samlivet. Boken bygger på emosjonsfokusert parterapi. I boken følger leseren et par gjennom de ni stegene i terapiprosessen og blir kjent med essensen i det som skaper endring for par: Ni nøkler til å bryte ut av negative mønstre og  bevare intimitet og nærhet gjennom mange år. 

 

 

Yvonne Severinsen er fra Tønsberg. Hun er utdannet psykolog fra NTNU siden 2001 og er spesialist i  voksenpsykologi. Har arbeidet mange år i spesialisthelsetjenesten, bla på psykoseteam, akuttpost og allmennpoliklinikk. Har siden 2007 kombinert lederstilling med klinisk arbeid. Er nå leder ved Homansbyen familievernkontor.

Sitter i faggruppen som er ansvarlig for IAPs to-årige fordypningsprogram og er gruppeveileder for psykologer i voksenspesialisering. Underviser psykologstudenter på UiO i emnet familieterapi. Har gjennomført en to-åring utdanning som EFT terapeut sammen med Dimitrij.