Har du/dere lyst til å holde en Work Shop på Årskonferansen 2021?

 

Norsk Forening for Familieterapi arrangerer Årskonferanse fredag 5. og lørdag 6.mars 2021 på Thon hotell Vettre i Asker.

Årets tittel er «Den søkende terapeut – innovasjon og inspirasjon i relasjonelt og systemisk arbeid». Mer informasjon om konferansen kommer om ikke så lenge, så følg med!

Invitasjon til å holde Work Shop på Årskonferansen.

Brenner du for noe? Har du og dine kolleger satt i gang et nytt prosjekt? Har du en fagartikkel i magen? Da har du kanskje lyst til å presentere dette i form av en workshop.

Workshop på årskonferansen på Vettre 2021.

Å presentere for kolleger på en konferanse er en god faglig mulighet til å dele det du brenner for. De som hører på får både informasjon og inspirasjon, du får trening i å presentere ditt budskap og vil få nyttige tilbakemeldinger fra de som er til stede. Det gis ikke noen økonomisk kompensasjon, men du får en unik mulighet til å nå ut og bli sett, hørt og lagt merke til. Det finnes mange der ute som vil ha glede av det du er opptatt av!

Tidsfrist for å melde workshop i år er 31.10.2020. Workshoppene avholdes fredag 5. mars 2021. Vi ber deg oppgi om du ønsker 45 minutter eller 1 time og 30 min til disposisjon. Utvelgelsen vil basere seg på arrangørenes vurdering av hvorvidt ditt tema passer inn i hovedtemaet for årskonferansen. Tema for årets konferanse vil være «Den søkende terapeut – innovasjon og inspirasjon i relasjonelt og systemisk arbeid». Dersom du er en av dem som får holde workshop i år, vil ditt navn, samt workshopens tittel og sammendrag bli trykket i informasjonsbrosjyren og lagt ut på NFFT sine nettsider i forkant av årskonferansen.

Dette er det vi trenger å vite for å vurdere ditt forslag:

Hva heter workshopen?: (Her er det lurt med en litt fengende tittel og kanskje en mer forklarende undertittel)

Hva handler workshopen om?: Sammendrag på max 150 ord.

Hvem skal presentere?: navn, tittel, arbeidsplass og kontaktinformasjon. Dersom dere er flere som skal presentere er det fint å få navnene deres også. Det trengs bare en kontaktperson. Minst en av presentørene må være medlem i NFFT. Legg ved bilder av de som skal holde workshoppen.

Informasjonen sendes til Bente Barstad – bente.barstad@modum-bad.no

Du kan også gjerne ta kontakt med Bente Barstad om du ønsker å diskutere om det du brenner for og er opptatt av for tiden kan bli til en workshop! Vi gleder oss til å se hva du ønsker å presentere!

Hilsen Styret i NFFT