Webinar

NFFT digitalt inviterer deg til å holde webinar 

NFFT webinar har blitt et populært tilbud for våre medlemmer. Den digitale plattform gir mulighet for mange rundt om i landet til å delta og få faglig inspirasjon.

Har du lyst å holde webinar? Kjenner du noen som kunne ha lyst til det?

Å presentere for kolleger er en god faglig mulighet til å dele det du brenner for. De som hører på får både informasjon og inspirasjon. Det gis ikke noen økonomisk kompensasjon, men du får en unik mulighet til å nå ut og bli sett, hørt og lagt merke til. Det finnes mange der ute som vil ha glede av det du er opptatt av!

Webinarene sendes siste torsdag hver måned på zoom kl 19 – 20.30. Selve presentasjon varer vanligvis en time, og etterpå inviteres medlemmene til diskusjon og refleksjon. Du kan også velge en annen form om du ønsker det.

Dette er det vi trenger å vite for å vurdere ditt forslag:

  • Hva heter webinaret?: (Her er det lurt med en litt fengende tittel og kanskje en mer forklarende undertittel)
  • Hva handler webinaret om?: Sammendrag på max 150 ord.
  • Hvem skal presentere?: navn, tittel, arbeidsplass og kontaktinformasjon. Dersom dere er flere som skal presentere er det fint å få navnene på alle. Det trengs bare en kontaktperson. Legg ved bilder av de som skal holde webinaret.

Informasjonen sendes til Bente Barstad – Bente.Barstad@modum-bad.no

Du kan også gjerne ta kontakt med Bente om du ønsker å diskutere om det du brenner for og er opptatt av for tiden kan bli til en webinar! Vi gir opplæring for bruken av zoom og digitale presentasjoner.

Vi gleder oss til å se hva du ønsker å presentere!

Hilsen Styret i NFFT